Eladó textilképek, kisplasztikák

Tar Ildikó képzőművész tájképek, csendéletek, versek, fotók. Textilszobrászat magyar alapanyagokkal, ajándéktárgyak, szobrok, textilkövesítés, design. Tikotex workshop és online technikai bemutatók.

Üdvözöllek kedves látogató! 

Szeretettel ajánlom aprólékosan kidolgozott, ízléses színvilágú, igényes, egyedi munkáimat, ha valami igazán újszerű különlegességet szeretnél ajándékozni. Arra is van lehetőség, hogy egyéni elképzeléssel keress meg, és együtt találjuk ki, minek örülne az általad megajándékozni kívánt személy. Így egész biztosan személyre szabott meglepetésed lesz.

3D táblaképeimhez sokféle alapanyagot használok, melyek különleges textúrákat képeznek a felületen. A termések, száraz virágok mellet nem ritkán hasznosítom a fakérget, vagy köveket. Szeretem a csipkéket, pamut és jutavásznat, de bőrrel és selyemmel is szívesen dolgozom. Díszítéshez pedig gyakran használok gyöngyöket és különböző formavilágú kiegészítőket. Ezeken kívül, alkotásaim elkészítéséhez több új alapanyagot, pasztákat, gyurmákat kísérleteztem ki.

Munkáimban törekszem letisztult, míves kialakítással, összhangba hozott színvilággal elérni az egyedi stílust, mindinkább képzőművészeti alkotássá formálni a textilszobrászat általam képviselt technikáját.

Egyedi alkotásaimat megtalálod a pinteresten is! https://hu.pinterest.com/tarildikotikotex/pins/

 

Ha pedig Te magad is szeretnél hasonló jellegű ajándéktárgyakat készíteni, 

ONLINE videóanyagaimból ellesheted a speciális fogásokat, vagy jelentkezhetsz csoportos, vagy egyéni alkotónapokra.

Vásárlási szándékodat üzenetben, vagy telefonon jelezheted. tarildiko.65@gmail.com,  +36 20 3506050

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük