Volt egy festmény galéria Gyöngyösön

Tar Ildikó képzőművész tájképek, csendéletek, versek, fotók. Textilszobrászat magyar alapanyagokkal, ajándéktárgyak, szobrok, textilkövesítés, design. Tikotex workshop és online technikai bemutatók.

Volt egy festmény galéria Gyöngyösön

 

Régi álmom teljesült 2021 novemberében, amikor szembe jött velem a lehetőség, és megnyithattam egy saját alkotásaimat bemutató galériát Gyöngyösön.

23 év festészeti gyakorlattal hátam mögött, igen sok művészeti technikát próbáltam már meg. Olajfestményeim mellett, szép számban megszülettek akril és viaszfestményeim is. A gyöngyösi galéria lehetőség volt számomra, hogy a munkáimat kedvelőkkel személyesen is találkozhassam, engem is megismerhessenek közelebbről. Sőt! Ott tartózkodásom alatt, egy-egy új festmény készülésébe is belepillanthatnak a látogatók.

Az utóbbi 7 évben nagy benyomást tett rám a 3D alkotási lehetőség is, amelyben nagy gyakorlatot szerezve, keverem a különböző képzőművészeti technikákat. Így született a TikoTex textilszobrászat, amelyet nem csak gyakorlok, hanem nagy örömmel és odaadással mutatok be workshopokon azoknak, akik szeretnék megismerni e technika mesterfogásait. 

Minden munkámban igyekszem igényesen kidolgozott, míves kialakításra, a SZÉP fogalmának bemutatására, mert meggyőződésem, hogy a lelkünknek szüksége van erre.

Szeretettel várom mindazok megkeresését, akiknek rokonszenves ez az alkotói látásmód, akár vásárlóként, akár az általam gyakorolt kövesítő technika megismerése céljából.

T:06 20/ 350-6050 

A gyöngyösön bérelt helyiség azonban hosszútávon nem volt alkalmas arra a célra, amire kivettem. Napsütötte kirakata, déli fekvése klíma nélkül túl meleg volt, már a kora tavaszi napokon is. Ezért döntöttem úgy, hogy fél éves működés után, elhozom onnan alkotásaimat. Festményeim és 3D kövesített képeim, szobraim, kisplasztikáim és minden ajándékként sokak által örömmel vásárolt egyedi készítésű képzőművészeti alkotásom 2022 májusától egyenlőre otthoni galériámból, vagy az interneten keresztül vásárolható meg.

(Látogatni, vásárolni időpont egyeztetéssel lehet jászfényszarui műterem-galériámban. 06 20 3506050)

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük