Ajándék, dísztárgy

Tar Ildikó képzőművész tájképek, csendéletek, versek, fotók. Textilszobrászat magyar alapanyagokkal, ajándéktárgyak, szobrok, textilkövesítés, design. Tikotex workshop és online technikai bemutatók.

Egyedi meglepetés, sajátos ajándék, dísztárgy..

Nagy gondot jelent néha kitalálni, mit is ajándékozzunk, ami személyre szabott módon jellemzi a megajándékozott érdeklődését, tulajdonságait, mi az, aminek örülne… Sok időt spórolhatunk meg ha hosszas keresgélés helyett, mi magunk készítjük el ajándékunkat, vagy olyas valakit kérünk meg, aki kérésünket szem előtt  tartva, igazán egyedit tud alkotni megajándékozni kívánt szerettünknek.

Otthonunk falain, polcainkon sem mindegy milyen dekorációt nézünk nap mint nap. S milyen büszkén is mondhatjuk, hogy azt a fali dekorációt, vázát, vagy díszes dobozkát mi magunk készítettük a saját kezünkkel, vagy ajándékba adhattunk különleges dísztárgyakat.

( Alkotásaimmal szeretnék mind többek örömére szolgálni, ezért köszönettel veszem, ha az oldal alján, hozzászólásban értékelnéd munkáimat kedves látogató. Építő kritikádat is köszönettel veszem!)

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük