Szüretre hangoló TikoTex workshop, új mesterfogásokkal

Tar Ildikó képzőművész tájképek, csendéletek, versek, fotók. Textilszobrászat magyar alapanyagokkal, ajándéktárgyak, szobrok, textilkövesítés, design. Tikotex workshop és online technikai bemutatók.

Szüretre hangoló TikoTex workshop, új mesterfogásokkal

TEXTILSZOBRÁSZ OKTATÓI MUNKÁM 5. ÉVADJA INDUL A TIKOTEX MŰVÉSZETI ALKOTÓKÖRBEN! 

2019. szeptember 21-én Budapesten lesz TikoTex workshop, melyre sok szeretettel várom azok jelentkezését, akik szeretnék megismerni az új textilszobrászati kötőanyagok, házilag is elkészíthető módját, felhasználásuk apró trükkjeit. Sokan számolnak be sikertelen kísérletezésükről… e helyett elég 1x jól megtanulni.  Megmutatom az általam bevezetett TikoTex textilragasztó helyes felhasználhatósága érdekében a keverési arányokat, beszélek a színezési hibalehetőségekről, beszerzési alternatívákról. Bemutatom kedvenc felfedezésem, a TikoPlast használatának módjait, elkészítését a gyakorlatban is…. egy szőlőindás kép, vagy üvegdíszítés mellett. 
Ne maradj le, ha érdekel a téma, és első kézből kívánod megtanulni a TikoTex mesterfogásokat, trükköket… Na meg .. ha szeretnéd kedvező áron gyakorolni szerelemmé vált kedvenc hobbidat, a textilszobrászatot! 
Már sokan élvezik kísérletezéseim eredményeit!  Alkoss Te is szabadon, pénztárcakímélő megoldásaim használatával! Ha pedig egyénileg szeretnéd ha tanítanálak, arra is van lehetőség! Jelentkezz, érdeklődj bátran! Hívj, vagy írj privátban! (Mindenkit visszahívok!) :)Tar Ildikó 06 20 3506050

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük