Tar Ildikó olajfestmények 1999

Tar Ildikó képzőművész tájképek, csendéletek, versek, fotók. Textilszobrászat magyar alapanyagokkal, ajándéktárgyak, szobrok, textilkövesítés, design. Tikotex workshop és online technikai bemutatók.

1999 júniusában éppen 3 gyermekemmel voltam GYES-en, amikor ellátogatott kis üzletembe (ahol a saját készítésű bébi ruhák mellett, import ruhákat árusítottam) egy környékbeli festőművész, Ö.E. a lányával. Szóba elegyedtünk, és elárulta, hogy ő képeket fest. Megmutattam neki, néhány régi rajzomat, és elmondtam, hogy annak idején én is ezt a pályát szerettem volna választani… Másnap az udvaron tartott röpke bemutatón szembesültem az olajfestés számomra addig ismeretlen nagyszerűségével. S mivel Elemér otthagyta az ecseteit, festékeit, én is nekifogtam egy 40×70 cm nagyságú képnek. Így született a “Havas hegycsúcsok” 

Festményeim kedvelőit egy kis időutazásra invitálom,

új facebook oldalamon,  https://www.facebook.com/tarildikoolajfestmenyek/?ref=pages_you_manage   ahol albumokba rendezve is megtekinthetők, kronológiai sorrendben, néhány életrajzi elem hozzáadásával.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük