Textilszobrász alkotótábor Kozárdon

Tar Ildikó képzőművész tájképek, csendéletek, versek, fotók. Textilszobrászat magyar alapanyagokkal, ajándéktárgyak, szobrok, textilkövesítés, design. Tikotex workshop és online technikai bemutatók.

Textilszobrász alkotótábor Kozárdon

Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is összejön a TikoTex Művészeti Alkotókör textilszobrászatot kedvelő, abban egyre nagyobb gyakorlatra szert tevő csapata. Most is várjuk a technikában még kezdő, új alkotókat is, akik szívesen töltenék szabadidejüket a mindig megújuló, TikoTex textilszobrászat megismerésével.  Ahol egy igazán kedves, vidám közösségben, 2020 július 1-től, naponta új alkotásokba fogunk, így van lehetőség 1-2 napra is becsatlakozni közénk. A szállás és étkezés a tavalyihoz képest még inkább professzionális színvonalú! A vendégek kényelmét korszerűen berendezett tájházak biztosítják. Kozárd turisztikai gyöngyszem a Mátra lábánál! Egy nagyon barátságos kis művészfalu, ahol a jó levegő mellett könnyen felszabadulnak kreatív érzékeink. Itt minden évben gazdagon kitöltjük alkotóidőnket, és a tábor résztvevői sok, kiváló alkotással térnek haza. A napi 5 óra sokszor nem elég az alkotásra, és repetázunk. Így lesz ez idén is, hogy legyen időnk belekóstolni a viaszfestés (encausztic art ), a fluid (pouring), és még talán az agyag kerámia készítés technikájába is.

A tábori költségek pontos összegeit hamarosan kiírom, de egyenlőre egyeztetés alatt áll. Minden esetre azt ígérhetem, hogy visszajáró vendégként, a szokásos turisztikai szállás árakhoz képest, baráti díjakra számíthatunk.

Itt pedig egy kis kedvcsináló, hogy milyen is volt tavaly 😉 … https://www.facebook.com/pg/textilszobrasztarildiko/photos/?tab=album&album_id=1326621670822630

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük