TikoTex jövőkép

Tar Ildikó képzőművész tájképek, csendéletek, versek, fotók. Textilszobrászat magyar alapanyagokkal, ajándéktárgyak, szobrok, textilkövesítés, design. Tikotex workshop és online technikai bemutatók.

TikoTex jövőkép

JÖVŐKÉP a TikoTex jelenben
Nem titok…
A textilszobrászatnak Magyarországon saját márkaneve van!
A TikoTex márka egy komplex létesítmény, amely a magyar textilszobrászat jövője. Önfenntartó, szakmailag színvonalas, jövőbemutatóan fejlődőképes. Felhasználóit nem zárja karanténba. Úgy ad teljes tudásanyagot, hogy közben szabadságot biztosít a továbblépéshez. A márkaépítés ily módon önkéntes, nincsenek kötelezettségei a kurzusok, OKTATÓKÉPZÉSEK résztvevőinek. Munkáinkat egyéni és csoportos kiállításokon, internetes felületeken, / www.tikotex.hu https://hu.pinterest.com/tarildikotikotex/ 

https://www.youtube.com/channel/UCWmqZTRaOtcOasrbJyqjKA… / 

https://www.facebook.com/textilszobrasztarildiko/ https://www.facebook.com/groups/624140034607764/ népszerűsítjük.
A TikoTex technika elsajátítására ONLINE, workshopon, egyéni képzésen és alkotótáborokban van lehetőség.
A TikoTex technikához felhasznált alapanyagok mindegyike magyar találmány! Egyedi fejlesztés!
Egyedülálló gyűjtemény áll kerámiagipsz technikai kiegészítőkből is a felhasználók rendelkezésére.
A képzéseket nemzetközileg elismert, művészileg hiteles személy végzi. Az oktatásban járvány idején sincs fennakadás. Online tananyagok állnak kezdő és haladó textilszobrászok rendelkezésére.
EZ A TIKOTEX JÖVŐKÉP, amely felöleli a márka megálmodójának teljes szakmai önéletrajzát. Videós tananyagok formájában mindenki számára elérhetővé téve a TikoTex textilszobrászat mesterfogásait, szakmai trükkjeit, különlegességét.
Már nem titok, hogyan készülnek Tar Ildikó Aranykéz Díjas képzőművész egyedi alkotásai, melyekkel Kortárs Iparművészeti Nagydíjat nyert.
Ha Te is szeretnél betekintést nyerni (kötelezettségek nélkül) a TikoTex textilszobrászat rejtelmeibe, kérj további tájékoztatást! Szívesen állok rendelkezésedre. Tar Ildikó 06 20 3506050

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük