Kövesített textilképek

Tar Ildikó képzőművész tájképek, csendéletek, versek, fotók. Textilszobrászat magyar alapanyagokkal, ajándéktárgyak, szobrok, textilkövesítés, design. Tikotex workshop és online technikai bemutatók.

ÉB-REDŐ DIMENZIÓK 

3D textil-mix képeket, TikoTex kisplasztikákat nagyon változatos formavilágban készíthetünk. Alkotásunk lehet absztrakt, vagy természet közeli. Fantáziánk és az alapanyagok együtt hatása végtelen kreációt eredményezhet. Bárki könnyedén tud nagyszerű végeredményt produkálni, ha megtanulja az apró trükköket, festési technikákat. Az első sikerélmény lendít tovább mindenkit, hogy önálló alkotásai is remekművek lehessenek, melyekért joggal zsebelheti be az elismeréseket.

Egy 40×50 cm textil-mix táblakép elkészítési folyamatának, apró trükkjeinek megtanulása workshopon, képzőművész segítségével, értékét teremtő tevékenység. Maga a mű pedig, amit hazavihet alkotója, legalább annyit ér. A megszerzett tudással további értékesítésre szánt alkotások készíthetők. Vagyis ez nem csak hobbi, hanem tisztességes pénzkereseti lehetőséget is jelent sokak számára.

( Alkotásaimmal szeretnék mind többek örömére szolgálni, ezért köszönettel veszem, ha az oldal alján, hozzászólásban értékelnéd munkáimat kedves látogató. Építő kritikádat is köszönettel veszem!)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük