Könyvborító, notesz

Tar Ildikó képzőművész tájképek, csendéletek, versek, fotók. Textilszobrászat magyar alapanyagokkal, ajándéktárgyak, szobrok, textilkövesítés, design. Tikotex workshop és online technikai bemutatók.

Nagyobb esztétikai élmény… inspirál, hogy írj bele!

Könyvet, kemény fedelű füzetet, határidő naplót, noteszt vonhatunk be TikoTex kövesítéses technikával, hogy azok ne csupán a funkciójuk szerint, hanem díszes ajándék és dísztárgyként is megörvendeztessenek bennünket. Akár adjuk, akár kapjuk, de leginkább ha mi magunk készítjük, az élmény különleges és nagy örömöt okoz. Kezdő textilszobrászok is könnyen megtanulhatják az elkészítés fortélyait, majd akár egész családjukat megajándékozhatják saját készítésű, dekoratív notesszel, határidő naplóval. Hozzávaló kerámiagipsz kiegészítők nagy választékát kínálom, melyekkel garantáltan sikerül egyedi téma szerint feldíszíteni naplónkat. Legyen az receptes füzet, emlékkönyv, határidő napló, vagy régi könyv új borítóval… a siker elmaradhatatlan! Ha tetszenek alkotásaim, és magad is szeretnél hasonlót készíteni, jelentkezz foglalkozásaimra, és megtanítalak a legapróbb trükkökre is.

( Alkotásaimmal szeretnék mind többek örömére szolgálni, ezért köszönettel veszem, ha az oldal alján, hozzászólásban értékelnéd munkáimat kedves látogató. Építő kritikádat is köszönettel veszem!)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük