Textilszobrok

Tar Ildikó festőművész tájképek, csendéletek, versek, fotók. Textilszobrászat magyar alapanyagokkal, ajándéktárgyak, szobrok, textilkövesítés, design. Tikotex workshop és online technikai bemutatók.

Szobrok, kövesített textilbe öltöztetve…

 “Lepedőből bronzszobor

A textilszobrászatnak nevezett technika legjellemzőbb témája, egyben a legtöbb szakértelmet igényel az alkotóktól. Sok apró részletre kell odafigyelni, hogy alkotásunk, (amennyiben nem torzót készítünk), megfelelő arányokkal és stabilitással rendelkezzen. Az egészen aprócska szobor-torzóktól kezdve, akár életnagyságú textilszobrokat is készíthetünk. Az időtállóságot biztosító, kövesítő TikoTex ragasztó használatával, és fényvédő lakk használatával, alkotásaink kültéren is időjárás álló tulajdonságokkal bírnak. Egyedi formatervezésű alkotásaink, különleges lakásdekorációk is egyben. Nem lehet két egyforma szobrot készíteni, ezért is leljük nagy kedvünket újabb és egyre színesebb formavilágú textilek felhasználásával ismét megalkotni valami egészen újat.  A témaválasztás során a hercegnők és dámák mellett páncélba öltöztetett vitézt, római katonát, vagy rongyos koldust is kitudunk formálni a textilragasztóba mártott anyagból, de megformázhatunk madarakat és más állatokat is. Képzéseimen drót vázas szobrokat és torzókat készítünk, melyeket teljes egészében mi magunk építünk fel. Instrukcióim követésével, kezdők is remek alkotásokkal térnek haza. 🙂 Jelentkezz bizalommal, ha szívesen megtanulnád Te is, és megbeszéljük a további részleteket. 

( Alkotásaimmal szeretnék mind többek örömére szolgálni, ezért köszönettel veszem, ha az oldal alján, hozzászólásban értékelnéd munkáimat kedves látogató. Építő kritikádat is köszönettel veszem!)

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük