Használati tárgyak

Tar Ildikó képzőművész tájképek, csendéletek, versek, fotók. Textilszobrászat magyar alapanyagokkal, ajándéktárgyak, szobrok, textilkövesítés, design. Tikotex workshop és online technikai bemutatók.

Használjunk különleges, egyedi tárgyakat otthonunkban

Különlegesen egyedi dekorációs módszerünkkel, amit a TikoTex technika specialitásai nyújtanak, olyan lehetőségek nyílnak meg előttünk, amit más technikákkal nem érhetünk el. Pld. olyan masszív tároló dobozokat, írószertartó építményeket készíthetünk kövesítéssel, amelyek tartósan kiszolgálnak bennünket azzal a funkcióval, amire létre hozzuk őket. A cipős doboz masszívan felveszi a versenyt a faládikával, a papírguriga pedig a fém edénnyel. Kartontáblák válnak kőkemény lapokká, miután a TikoTex kövesítő anyagokkal bevonjuk. De egy 100 éves csipketerítőből is lehet megkövült történelem, …gyönyörű kosárka formát öltve, további 100 éven át  kiszolgálva utódainkat. Ódon használati tárgyak konzerválódhatnak a TikoTex ragasztó és kövesítő polimerrel átitatva.

Így tudjuk a TikoTex módszer, újrahasznosításban rejlő lehetőségeivel, régi megunt tárgyainkat új módon befogni a hétköznapi használatba. Megörökítve ezzel nem csak tehetségünket, hanem nagyanyáink kézügyességére, esztétikai szépen-látására is méltó képen emlékezve. Tovább örökítve nemes módon, utódaink számára is a múlt értékeit. 

( Alkotásaimmal szeretnék mind többek örömére szolgálni, ezért köszönettel veszem, ha az oldal alján, hozzászólásban értékelnéd munkáimat kedves látogató. Építő kritikádat is köszönettel veszem!)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük