Üvegdíszek

Tar Ildikó képzőművész tájképek, csendéletek, versek, fotók. Textilszobrászat magyar alapanyagokkal, ajándéktárgyak, szobrok, textilkövesítés, design. Tikotex workshop és online technikai bemutatók.

Ne dobd ki!… Díszítsd fel!

Kiürült italos üvegek kaphatnak új értelmet, lehetnek dekoratív lakásdíszek, a TikoTex kövesítő technika alkalmazásával. Saját alkotásaimhoz és foglalkozásaimon, is előszeretettel használom, tanítom az általam kifejlesztett TikoPlast massza használatát, amivel speciális cseppkő hatást érhetünk el az üvegek felületén. A textilek, csipkék mellett nagy szerepet kaphatnak a kerámiagipsz formák is. Ezekből 1300 féle formából kínálok, hogy elgondolásunk megvalósítása valóban sikeres lehessen.

Otthoni használatra is van lehetőség vásárolni, saját készítésű kiegészítőimből, hogy kreatív időtöltésünk mindig sikerélményt eredményezzen. Tekintsd meg kerámiagipszeimet, melyek sok másféle kézműves alkotáshoz is felhasználhatóak.

( Alkotásaimmal szeretnék mind többek örömére szolgálni, ezért köszönettel veszem, ha az oldal alján, hozzászólásban értékelnéd munkáimat kedves látogató. Építő kritikádat is köszönettel veszem!)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük