Blog

Tar Ildikó képzőművész tájképek, csendéletek, versek, fotók. Textilszobrászat magyar alapanyagokkal, ajándéktárgyak, szobrok, textilkövesítés, design. Tikotex workshop és online technikai bemutatók.

Tar Ildikó blog bejegyzései

Hogyan is kezdjem?… Kedves látogató!

Sok év élettapasztalat, kudarcok és sikerek, számos csalódás és újrakezdés… De szüntelen optimizmus és hit segített át minden sorsfordító életszakaszon. Nos… idáig ugye sokan tudtok azonosulni velem, mivel hasonlóan történt ez veletek is. 🙂 Az ember lánya sok mindent kibír, legyőz, továbblép, mert meggyőződése, hite és jó szándéka, mint egy belső hajtóerő lendíti tovább és tovább…

Így én ebben az új bejegyzés sorozatomban nem az élettörténetem nagy dolgait kívánom elemezgetni. Vannak viszont érdekes korszakok, napi elgondolkodtató események, vicces sztorik, vagy éppen siralmasan elszomorító történések, melyek tudjátok, … úgy beakadnak… és nem tudunk könnyen túllépni rajta, mert keressük a magyarázatot, az indítékot, a másság másféleképpen való megnyilvánulásainak okát. Mert szeretnénk megérteni, hogy könnyebben feldolgozhassuk, elfogadjuk… vagy ha kell lezárjuk… és pont!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük