Eladó ajándéktárgyak, szobrok

Tar Ildikó képzőművész tájképek, csendéletek, versek, fotók. Textilszobrászat magyar alapanyagokkal, ajándéktárgyak, szobrok, textilkövesítés, design. Tikotex workshop és online technikai bemutatók.

2020 karácsonyi akciós alkotások még több itt: 

https://www.facebook.com/pg/tikotextilszobrasz/photos/?tab=album&album_id=2786217621653716&__xts__%5B0%5D=68.ARDPNlQ5QZQjpQu0nU3ngNvDVFRL_NNfGUSsfvDg2njBNbUBe3CY6Y5hCch_KsbjQAeJJA68E78VdhJC4gqxkZyjCnNaVmCvuH_qttITHmQ87RgLG7n5lnET7Vm9f7-fI2nULSGvwzGUoE3T0ei6MK4XaD5Dcx5uPsTD_IoR0KdGAugQijtlXVx4xuM8t1a5s_4jClSVpBAbELDizrheEoKXZJ2XGSxFLpC4a7_a13TdrbHISTvxBR6D-1NdBMv2_WZMm5EHNSOrCJFvHjOfokjJLPpP1HIyt0BiuorbTxXHpsfSwrgICyAdJ2-FERL1pXbcnjEysfXJ&__tn__=-UCH-R

 

Az alkotó munka számomra egy nagyon kedves foglalatosság, ami kikapcsol, feltölt és pozitív életérzéssel áraszt el folyamatosan. Szeretek olyan dolgokat készíteni, amikor a kidobásra szánt, értéktelen tárgyból formálhatok ki valami egyedien szépet, hasznosat, értékeset. De a kemény borítóval rendelkező noteszek, határidő naplók dekorálása is kedvenc munkáim közé tartozik. Éppen így a natúr fadobozok ízléses kimunkálása, 3D kövesítéssel, csipkékkel, gyöngyökkel, és persze a gazdag témaválasztékú kerámiagipsz formáimmal való díszítése. Az alkotási lehetőségeknek csak a fantáziánk szab határt… Vége-hossza nincs a számtalan új-és új ötletnek, melyek ott gyülekeznek gondolataimban, csak az alkalmas időre várakozva, hogy végre megszülethessenek.

Szeretettel ajánlom aprólékosan kidolgozott, ízléses színvilágú, igényes, egyedi munkáimat, ha valami igazán újszerű különlegességet szeretnél ajándékozni. Arra is van lehetőség, hogy egyéni elképzeléssel keress meg, és együtt találjuk ki, minek örülne az általad megajándékozni kívánt személy. Így egész biztosan személyre szabott meglepetésed lesz.

Alkotásaimhoz sokféle alapanyagot használok, melyek különleges textúrákat képeznek a szobrokon. Szeretem a csipkéket, pamut és jutavásznat, de bőrrel és selyemmel is szívesen dolgozom. Díszítéshez pedig gyakran használok gyöngyöket és különböző formavilágú kiegészítőket. Munkáim elkészítéséhez, szobraim alakjának kidolgozásához nagyon hasznos alapanyag az a paszta, amit magam kísérleteztem ki. A TikoPlast gyurmaként is kiváló. 

Egyedi alkotásaimat megtalálod a pinteresten is! https://hu.pinterest.com/tarildikotikotex/pins/

Ha pedig Te magad is szeretnél hasonlóakat készíteni a TikoTex technikával, keresd bemutató videóimat, vagy látogass el workshopjaimra, ahol megismerheted a speciális fogásokat.

Munkáimban törekszem letisztult, míves kialakítással, összhangba hozott színvilággal elérni az egyedi stílust, mindinkább képzőművészeti alkotássá formálni a textilszobrászat általam képviselt technikáját.

Vásárlási szándékodat üzenetben, vagy telefonon jelezheted. tarildiko.65@gmail.com,  +36 20 3506050

( Alkotásaimmal szeretnék mind többek örömére szolgálni, ezért köszönettel veszem, ha az oldal alján, hozzászólásban értékelnéd munkáimat kedves látogató. Építő kritikádat is köszönettel veszem!)

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük