Inspiráló, színezett gipszformák, a biztos sikerért

Tar Ildikó képzőművész tájképek, csendéletek, versek, fotók. Textilszobrászat magyar alapanyagokkal, ajándéktárgyak, szobrok, textilkövesítés, design. Tikotex workshop és online technikai bemutatók.

Csábulj el… Válogass!… Tervezz!… Velük egész biztosan sikerülni fog rendkívülit alkotnod!

Alkotásainkhoz a textilszobrászatban, bármit is készítünk, jó ha van a kezünk ügyében néhány gipsz forma, ami inspirálóan hat ránk, finoman kidolgozott, élethű kinézetével, ízlésesen szép megjelenésével, jól kiemelkedő 3D textúráival, gazdag formavilágával elragadja fantáziánk… Textilszobrászként rendszeresen megtapasztalom, hogy akinek előbb nem is volt ötlete, amikor végig nézi a workshopra vitt kerámiagipsz formáimat, máris azzal a gonddal néz szembe, hogy vajon melyik ötletét valósítsa meg..?!… Mindezt a gipszformák inspiráló hatása éri el azzal, hogy felszabadítja a fantáziánkat és lelki szemeink előtt már különböző képeket látunk, amit nagyon szeretnénk megvalósítani. Ezért is ajánlom oly nagy előszeretettel gipsz formáimat, főleg kezdő alkotóknak. Ezeket a gipsz kiegészítőket, a keramikusok által használt keményebb fajta, nem porló, hófehér gipszporból öntöm saját kezűleg. Öt éven át gyűjtögettem a szilikon formákat, sőt magam is készítettem jó néhányat. Ez egy olyan befektetés, amire úgy gondoltam szükségem lesz a sikeres oktatótevékenységhez. Sok időt töltök a gipszformák elkészítésével, szárításával, szelektív elraktározásával, dobozolásával és persze az online megjelenéshez szükséges fotózással, katalogizálással. Így ez egy külön ága tevékenységemnek, ami fontos kiegészítőjévé vált alkotótevékenységemnek. Vannak megrendelőim, akik postán kérik, hogy küldjem el a katalógusból kiválasztott gipszformákat. Ilyenkor nagyon alaposan kell becsomagolnom, ami sok időt, odafigyelést vesz igénybe, ezért a postaköltségen felül, esetenként csomagolási díjat is felszámolok.

Ez itt egy bemutató album, hogy lássuk, milyenek lehetnek ezek a szép kerámiagipsz formák, miután kövesítő ragasztóval, majd akril festékkel is megfestjük. (A táblák, 22×27 cm nagyságúak, ez alapján a formák méretét is ki lehet saccolni). Megvásárolni, natúr állapotukban lehet a gipszformákat. Árak a képre kattintva, alul, számozás alapján láthatók. Azoknak, akik 20 000 Ft. feletti összegben vásárolnak jó minőségű kerámiagipszeimből, 10% kedvezményt, vagy ingyenes postázást tudok nyújtani. 

2 hozzászólás

 1. Onódi Erika szerint:

  Kedves Ildikó! Szeretnék több női torzot rendelni de se méret se árat nem találok. Tudna ebben segíteni? Előre is köszönöm a segítséget. Várom a válaszát. Üdvözlettel Onódi Erika

  • Ildikó Tar szerint:

   Kedves Erika!
   Egyeztessünk telefonon, ha lehetséges.
   A női torzók 1500- 3000 Ft-ig különböző árakon vannak.
   T.számom: 06 20 3506050
   Köszönöm!
   Üdv. Ildikó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük