Textilszobrászat bemutató videókon

Tar Ildikó képzőművész tájképek, csendéletek, versek, fotók. Textilszobrászat magyar alapanyagokkal, ajándéktárgyak, szobrok, textilkövesítés, design. Tikotex workshop és online technikai bemutatók.

Textilszobrászat bemutató videókon

TEXTILSZOBRÁSZAT ONLINE!

Alapoktól a mesterfogásokig, kezdőknek és haladóknak!

Tar Ildikó Aranykéz Díjas képzőművész mutatja be munkáin keresztül, jól értelmezhető és elsajátítható módon az alkotói folyamatokat. A videók, a kiválasztott témák szerint bármikor megrendelhetők, majd utólag többször is visszanézhetők. Vagyis eleve többet nyújt, mint egy workshop, ahol csupán 5-6 óra állt rendelkezésre, hogy a témát elsajátíthassa valaki.  

Azonban a TikoTex textilszobrászat, mint technika is TÖBBET NYÚJT !

Pénztárca barát, házilag könnyen elkészíthető pasztákat, gyurmákat, stencilező anyagokat kínál, melyek beilleszthetők egyéb kreatív technikákba is.

A SZÍNVONALAS, szép alkotás azonban nem csak technika kérdése! Tar Ildikó, alkotásain keresztül, beszédesen mutatja be azt a látásmódot, hozzáállást, stílust, ami munkáit egyedivé teszi. Ragadd meg a lehetőséget TE is! Ne csak technikát tanulj! Érezz, láss, gyakorolj a művész mozdulataival együtt! Merj nagyot álmodni! Mert a csoda Benned is ott van!

Ha felkeltettem érdeklődésed, keress bizalommal; 06 20 3506050 Tar Ildikó

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük