Boltom, eladó TikoTex alkotásokkal

Tar Ildikó képzőművész tájképek, csendéletek, versek, fotók. Textilszobrászat magyar alapanyagokkal, ajándéktárgyak, szobrok, textilkövesítés, design. Tikotex workshop és online technikai bemutatók.

Boltom, eladó TikoTex alkotásokkal

TikoTex alkotások a X. Jász-Expon

Kedves látogató!

Sajnos még nincs saját boltom, ahol eladó alkotásaimat megtapintható módon is bemutathatnám. Való igaz, nagyon szeretnék egy ilyen lehetőséget!  …de talán még nem jött el az ideje.

De addig is, hogy legyen egy sokak által elérhető, de valamelyest privát betekintést engedő online eladói felület, létrehoztam egy zárt csoportot, ahová kifejezetten azok jelentkezését várom aki az itt feltett kérdéseim valamelyikére IGEN-nel tudnak válaszolni.

1. Megrendelést szeretnék leadni, konkrét elképzeléssel.

2. Már vásároltam Öntől, és érdekel, milyen további különlegességeket találhatok munkái között.

3. Van egy konkrét alkotása, azt szeretném megvásárolni.

4. Már elterveztem, hogy fogok vásárolni TikoTex alkotásokat karácsonyra, de ösztönzőleg hatna, ha ezt akciós keretek közt tehetném.

 

Ha ezek a kérdések valamelyike aktuális kedves látogatóm számára, ezen a linken kérheti belépését virtuális “kisboltomba” : https://www.facebook.com/groups/154840930170563

Ezen kívül, természetesen van mód ellátogatni otthoni galériámba, és időpont egyeztetést követően választani munkáimból. T: 06 20 3506050

KÍNÁLATOM:

Új és régebbi munkáim, egyszerűbb és különlegesebb alkotások a 3D táblaképektől a pici dísztárgyakig. Festmények különböző technikákkal…  A kínálatot folyamatosan bővítem! Lesznek akciós összeállítások, ajándéksorsolás…és sok izgalmas lehetőség az örömteli vásárlás élményéért.

Minden 10. vásárló 10 000 Ft-os ajándékutalványt nyer!

Igyekszem szűrni, hogy valóban csak vásárlók legyenek bent a “boltban”. Szeretném alkotásaim egyediségét ily módon is fenntartani vásárlóim számára! Ezért nem nyilvános mindenki előtt, hogy így egy bensőségesebb, kifelé nem publikus eléréssel tudjon minden érdeklődő körülnézni, választani egyedi kínálatomból. Így az ajándékvásárlás, egy igazán különleges és titkos meglepetés előkészítése maradhat számunkra.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük