Budapesti kézműves vásárban jártam új munkáimmal

Tar Ildikó képzőművész tájképek, csendéletek, versek, fotók. Textilszobrászat magyar alapanyagokkal, ajándéktárgyak, szobrok, textilkövesítés, design. Tikotex workshop és online technikai bemutatók.

Budapesti kézműves vásárban jártam új munkáimmal

Mini botanika
Az elmúlt szombaton, a “Nem adom fel” alapítvány szervezésében rendezett, Budapest Erzsébet téri kézműves vásáron volt szerencsém részt venni. ☺️🥰 A nap ugyan nem sütött ki, de így is kellemes időnk volt, rengeteg érdeklődővel. Azt hihettem volna, hogy nem is Magyarországon vagyok, annyira sokféle nemzetiségű ember fordult meg a standom előtt. Meglepetésemre, legnagyobb sikere az eddig is kedvelt munkáim mellett, új keletű “Mini botanika” elnevezést kapott üvegcséimnek volt. Ezek az apró szárított növénykék, amelyeket a nyár folyamán gyűjtögettem, amerre csak jártam, nagyon szépen mutatnak ezekben az apró üveg hengerekben, a parafa dugó alatt. Kedves kis ajándék azok számára, akik értékelik az efféle apró kis csecsebecsét. Az, hogy mennyi babra munka volt kiválogatni, szépen elhelyezgetni az üvegcsékben… Nos az más kérdés… de az újszerűsége miatt, végül még ez is nagy élmény volt számomra. 😀
Nem untam meg, így továbbra is lehet majd találni kínálatomban a közelgő adventi időszakban is. Év végi céges ajándéknak is kiváló ötlet. Előrendeléseket korlátozott számban még fel tudok venni. Konkrét kérdésekkel privátban kérem szépen a megkereséseket.
Tar Ildikó 06 20 3506050

smart

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük