Gipszöntő workshop 3D gipszformák kreatív kézműveseknek

Tar Ildikó képzőművész tájképek, csendéletek, versek, fotók. Textilszobrászat magyar alapanyagokkal, ajándéktárgyak, szobrok, textilkövesítés, design. Tikotex workshop és online technikai bemutatók.

Gipszöntő workshop 3D gipszformák kreatív kézműveseknek

ÚJ! ÚJ! ÚJ!

GIPSZÖNTŐ WORKSHOP 

Ezzel az ötlettel ébredtem.
Lássuk csak… Van kb. 1300 különböző szilikon formám.
Van sok kreatív alkotó, akinek nincs csak néhány formája, de szeretne több kiegészítőhöz is hozzájutni … Ha rendelkezésükre bocsátom a formáimat, és még technikai trükkökkel is segítem… hozzá adva 2 kg extra minőségű kerámiagipszet…. és mondjuk 5 órában, az előre kiválasztott 50 formát… Mennyit spórolhatnak tanítványaim? …és vajon mennyi értéket tudnak előállítani ez idő alatt? 

Keressetek privát üzenetben, vagy telefonon a további tájékoztatásért. 06 20 3506050   Írhattok itt a lap alján megjelenő ablakba is… kérdéseket, észrevételeket.

A linkre kattintva megjelenik a már régebben elkészült katalógus ( ebben még nincsenek ott a legújabbak)

https://www.facebook.com/pg/textilszobrasztarildiko/photos/?tab=album&album_id=811533882331414

Alkotásainkhoz a textilszobrászatban, bármit is készítünk, jó ha van a kezünk ügyében néhány gipsz forma, ami inspirálóan hat ránk, finoman kidolgozott, élethű kinézetével, ízlésesen szép megjelenésével, jól kiemelkedő 3D textúráival, gazdag formavilágával. Textilszobrász oktatóként rendszeresen megtapasztalom, hogy akinek előbb nem is volt ötlete, amikor végig nézi a workshopra vitt kerámiagipsz formáimat, máris azzal a gonddal néz szembe, hogy vajon melyik ötletét valósítsa meg..?!… Mindezt a gipszformák inspiráló hatása éri el azzal, hogy felszabadítja a fantáziánkat és lelki szemeink előtt már különböző képeket látunk, amit nagyon szeretnénk megvalósítani. Ezért is ajánlom oly nagy előszeretettel gipsz formáimat, főleg kezdő alkotóknak, hogy garantált legyen a sikerélmény. Ezeket a gipsz kiegészítőket, a keramikusok által használt keményebb fajta, nem porló, hófehér gipszporból öntöm saját kezűleg. Négy éven át gyűjtögettem a szilikon formákat, sőt magam is készítettem jó néhányat. Ez egy olyan befektetés, amire úgy gondoltam szükségem lesz a sikeres oktatótevékenységhez. Sok időt töltök a gipszformák elkészítésével, szárításával, szelektív elraktározásával, dobozolásával és persze az online megjelenéshez szükséges fotózással, katalogizálással. Így ez egy külön ága tevékenységemnek, ami fontos kiegészítőjévé vált alkotó és oktatótevékenységemnek. Vannak megrendelőim, akik postán kérik, hogy küldjem el a katalógusból kiválasztott gipszformákat. Ilyenkor nagyon alaposan kell becsomagolnom, ami sok időt, odafigyelést vesz igénybe, ezért a postaköltségen felül, csomagolási díjat is felszámolok.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük