Készülőben… a TikoTex webshop

Tar Ildikó képzőművész tájképek, csendéletek, versek, fotók. Textilszobrászat magyar alapanyagokkal, ajándéktárgyak, szobrok, textilkövesítés, design. Tikotex workshop és online technikai bemutatók.

Készülőben… a TikoTex webshop

 

 

Már alig várom, hogy használatba vehessem, és megoszthassam kedves vásárlóimmal azt az új oldalt, ahol munkáim témánként felsorakoztatva, egyesével fognak megjelenni.

Így az év utolsó harmadához közeledve, sokan már azon gondolkodnak, milyen különleges dologgal ajándékozzák meg szeretteiket, barátaikat…

Bevallom, ez nekem se egyszerű feladat, ha személyre szabott, egyedi ajándékot keresek.

Akik szereik és értékelik a kézzel készített, mívesen kidolgozott, egyedi kézműves termékeket, ma már sokféle ajándéktárgyat találnak a piacon. Azonban nem tudunk mindent elérni, ha ahhoz időben igazodva, utaznunk is kell.

Így született meg bennem a gondolat, hogy azt az időt és fáradságot, amit a karácsonyi vásárokba fektettem az elmúlt évek alatt, mostantól inkább a képernyő előtt töltöm, és  interaktív módon teszem elérhetővé alkotásaimat.

A készülőben lévő tikotex.hu webáruházban, a termékkategóriák közt megtalálhatóak lesznek kerámiagipsz önvényeimtől kezdve, használt szilikon öntőformák, textilszobrászati alapanyagok, technikai csomagok, bemutató videók, ajándékutalvány… és még sok-sok kreatív technikai elem… festmények is… melyek folyamatosan frissülni, töltődni fognak.

Érdemes lesz benézni, majd időnként visszatérni, mert az “árufeltöltés” hosszú folyamata során, mindig új és új dolgok kerülnek ki a “polcokra”. 

Már csak azért is, mert a TikoTex alkotásokból nincs két egyforma. Mindegyik egyedi és megismételhetetlen.

Legyen az határidőnapló, váza, vagy díszdoboz… De még az újrahasznosított alapanyag felhasználásával sem lesz, az egyenkénti készítés során egyforma, a születendő alkotás.

Ezért is kínálom nagy szeretettel munkáimat azoknak, akik éppen ezt a fajta különlegességet keresik majd a jövőben, amikor a plázák helyett, az internet nyújtotta kényelmes vásárlási formát választják, de e mellett is szeretnének valami nagyon egyedi, képzőművészetileg értékes ajándéktárgyat vásárolni.

Már csak hetek kérdése… és nyitunk… 😉

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük