Nyári alkotónapok a TikoTex műteremben

Tar Ildikó képzőművész tájképek, csendéletek, versek, fotók. Textilszobrászat magyar alapanyagokkal, ajándéktárgyak, szobrok, textilkövesítés, design. Tikotex workshop és online technikai bemutatók.

Nyári alkotónapok a TikoTex műteremben

 

Május-júniusban is az alkotásé volt a főszerep a TikoTex műteremben! 🙂 Kikapcsolódás, új technikák megismerése, sikerélménytől ragyogó arcok… Ezeken a jó hangulatú, művészetterápiás alkotónapokon, valami új születése indult el… Valami új terv, valami új álom megvalósulása…
Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy tehetséges alkotóknak lehetek a mentora, átadva tudásom legjavát. Hogy Ők is részesülhessenek az alkotás örömében, nem csak itt a TikoTex műteremben, hanem otthonaikban is, ha belefognak az itt ellesett mesterfogások gyakorlásába.
A továbbiakban is sikeres alkotótevékenységet kívánok kedves mindnyájatoknak!  ☺️🥰
Szeretettel várom július-augusztus folyamán is az egyéni és kiscsoportos alkotónapokra jelentkezőket, s azokat is akik nem csak megpróbálnák ezt a csodás technikát, hanem maguk is szeretnének átfogó, TikoTex textilszobrászattal kombinált, egyéb technikai tudásanyaghoz jutni, hogy felkészülten tarthassanak bemutató workshopokat,
mint okleveles TikoTex tanácsadók.
Érdeklődők megkeresését a részletek felől örömmel fogadom, de tájékoztatást nyújtani telefonon tudok, egy-egy személyes konzultáció során, amikor már időpontot is tudunk egyeztetni.
06 20 3506050 www.tikotex.hu
TikoTex márkaképviselet:
Tar Ildikó Aranykéz Díjas képzőművész, a TikoTex textilszobrászat megálmodója.
.
.
.
 
 
 
 
     
 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük