Textilszobrász oktató képzés TikoTex technikával

Tar Ildikó képzőművész tájképek, csendéletek, versek, fotók. Textilszobrászat magyar alapanyagokkal, ajándéktárgyak, szobrok, textilkövesítés, design. Tikotex workshop és online technikai bemutatók.

Textilszobrász oktató képzés TikoTex technikával

2017 -ben vált szükségessé a felmerülő igények alapján, a magyar alapanyagokkal történő textilszobrászat oktatás megkezdését követően, hogy oktató képzés is kezdődjön a TikoTex Művészeti Alkotókörben. Mindezt 20 éves festőművészi alappal, szakmai elismerésekkel, díjakkal, példamutató művészi tevékenységem jogán végzem az általam létrehozott, @ TikoTex márkanév alatt.

Egyéni képzések alkalmával, a már megszerzett alapképzésre épül az oktatói tevékenységre való felkészítés. Ennek időtartama függ a jelentkezők egyéni felkészültségétől, tehetségétől, szakmai tudásától. Ez okból mindenki személyes elbírálás alapján kaphatja meg a TikoTex márkanévvel fémjelzett oktatói oklevelet.

A TikoTex mesterfogások, Tar Ildikó Aranykéz Díjas képzőművész által kifejlesztett alapanyagok használatát, technikai trükkök alkalmazását jelenti, melyek tudása nélkülözhetetlen része a TikoTex oktató képzéseknek.

TikoTex textilszobrász oktatóvá válni csakis az általam tartott képzéseken lehetséges. A már végzett TikoTex oktatók javasolhatnak általuk előképzett személyeket, és felkérésemre végezhetnek mentori tevékenységet az újabb oktatók előképzése tekintetében, akik majd oktató vizsgájukat, a TikoTex Galéria és Oktatóközpontban tehetik le.

A TikoTex oktatói oklevél, egyfajta igazolás arról, hogy Kortárs Iparművészeti Nagydíjas textilszobrász előtt bizonyították szakmai rátermettségüket, tudásukat, mely alkalmassá teszi őket az alapokon túl, a TikoTex textilszobrászat speciális mesterfogásainak továbbadására is.

Oktatóim, szerződés mentesen folytathatják tevékenységüket! Azonban a TikoTex márkanevet, egyénileg védett volta miatt, csakis e három meghatározott formában használhatják, és el is várom, hogy használják e kifejezéseket;

“TikoTex oktató”… “TikoTex technika”…. “TikoTex textilszobrászat”

Ez egy bizalomra épülő kapcsolat köztem és az oktatóképzésben részesült személyek között, akik a továbbiakban való teljesítményük, lojalitásuk alapján számíthatnak támogatásomra.

Az oktatói tevékenység gyakorlatban való végzéséhez, számlaképesnek kell lenni!

 

     

 

    

     

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük