Valentin napra frissül a TikoTex Galéria nyitvatartása és kínálata!

Tar Ildikó képzőművész tájképek, csendéletek, versek, fotók. Textilszobrászat magyar alapanyagokkal, ajándéktárgyak, szobrok, textilkövesítés, design. Tikotex workshop és online technikai bemutatók.

Valentin napra frissül a TikoTex Galéria nyitvatartása és kínálata!

A január hónap sokunknak a pihenés, regenerálódás ideje, amikor erőt gyűjtünk a folytatáshoz, átgondoljuk a “hogyan tovább?”-ot. Nos ez az én életemben mindenképpen így volt. A novemberi sikeres kezdés, a karácsonyi hajrá után, most ismét megkezdődnek a különböző ünnepek. Van akik farsangoznak és ehhez keresnek egyedi dekorációt. Sokan Valentin nap alkalmából szeretnék megajándékozni szerelmünket… majd jön a Nőnap… később pedig ott az anyák napja… Húsvét…  Ballagás… Na és persze, minden nap van valakinek névnapja, vannak születésnapok… A gyermek megszületése is lehet ilyen alkalom. Diplomaosztók, nyugdíjazások, és egyéb különleges események az életben.

Mindezek pedig alkalmat adnak arra, hogy ajándékot vásároljunk. 

Ehhez, sok szeretettel ajánlom 3D alkotásaimat, melyek mind, egyedi elgondolás eredményei. Gondosan megválogatott alapanyagok, kiegészítő elemek kompozíciója, legyen az lakásdekoráció dísz, vagy használati tárgy.

E mellett a galériában ott vannak régebbi és új, akril és olajfestményeim.

Akik  szeretnének valami különleges, NEM tucatárut, hanem kézzel készített műalkotást, esetenként egyedi elképzelés alapján megrendelt, személyre szabott ajándékot, azok számára egész évben elérhető a TikoTex Galéria szezonális kínálata.

Örömmel veszem a telefonos megkereséseket, amikor szóban tudunk egyeztetni!

06 20 3506050

Vagy látogasson el a TikoTex Galériába,

Gyöngyös, Török Ignác u. 30.

  Egyenlőre még szűkített nyitvatartással!

Nyitva: Kedd és Péntek;  9 -17 ó

Szombatonként workshop  (nyitvatartás mellett).

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük