Workshopok indulnak szombatonként a TikoTex Galériában

Tar Ildikó képzőművész tájképek, csendéletek, versek, fotók. Textilszobrászat magyar alapanyagokkal, ajándéktárgyak, szobrok, textilkövesítés, design. Tikotex workshop és online technikai bemutatók.

Workshopok indulnak szombatonként a TikoTex Galériában

Nagy öröm számomra, hogy Gyöngyösön is sok kreatív, alkotni vágyó emberrel ismerkedhettem meg a TikoTex Galéria megnyitása óta!

Így a jövőben, a szombati nyitvatartási napok, egyben textilszobrász alkotónapok is lesznek, ahol igényes kézműves munkákat fogunk készíteni.

Két-három fővel indulnak a kiscsoportos foglalkozások, melyekre előre kell jelentkezni, lefoglalni a helyeket. Érdemes időben jelezni a részvételi szándékot, hogy a hely biztosított legyen. A 3-5 órás foglalkozások díja 10-15000 Ft. Az alapanyagok, festékek, kiegészítők ingyenesen állnak rendelkezésre az alkotáshoz. A kész munkákat mindenki hazaviheti, és a tanultak alapján már otthon is tud önállóan alkotni. A további fejlődéshez pedig mindenki, saját igénye szerint folytathatja a TikoTex textilszobrászat elsajátítását élőben, vagy online videók segítségével.

E mellett továbbra is szeretettel várom az inkább rugalmas időpontfoglalást kedvelő, egyéni, személyre szabott alkotónapra igényt tartó, egyedi elképzelésekkel érkező alkotni vágyók jelentkezését. Ezek helyszíne jászfényszarui műtermem, ahol sokkal több lehetőség és idő juthat az alapismeretek megszerzése mellett, egy-egy személy, különleges elképzeléseinek megvalósítására.

Telefonos megkeresésekre szívesen adok további tájékoztatást.

T: 06 20 / 350 6050

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük