Műterem-Galéria Jászfényszarun

Tar Ildikó képzőművész tájképek, csendéletek, versek, fotók. Textilszobrászat magyar alapanyagokkal, ajándéktárgyak, szobrok, textilkövesítés, design. Tikotex workshop és online technikai bemutatók.

Műterem-Galéria Jászfényszarun

 

2022 májusától ismét Jászfényszarun látható összes alkotásom.

Vásárlási szándékkal, előre megbeszélt időpontban tudom fogadni az érdeklődőket!

Műtermem, amit sokan gyakorló alkotóműhelyként ismertek meg, továbbra is fogadja az egyéni és kiscsoportos alkotónapra érkező, TikoTex textilszobrászatot tanulni vágyó, kreatív időtöltésre érkezőket.

Kezdők és haladók, gyermekek és felnőttek egyaránt jelentkezhetnek foglalkozásaimra.

Egyéni alkotónapokra rugalmas időpont foglalással lehet jelentkezni!

Szervezett csoportok, anya-gyermek családi napok, munkahelyi csapatépítő tréningek igényeihez rugalmasan tudok igazodni.  

A nyár folyamán alkotótáborként is lesznek szerveződések, szállással, étkezéssel…

Kiváló nyári program ez, a kreatív kikapcsolódásra!

Mivel egyre több ügyes kezű, kreatív időtöltésre vágyó, önmaga által ajándékot készítő hölgy és úr keres meg, azt látom nagy igény van arra a munkára, amit végzek.

Az általam átadott tapasztalati tudás, művészi látásmód, sokaknak segített már az elmúlt 7 évben, hogy elinduljanak az önálló alkotói pályán, és azt sikerrel vigyék.

Workshopjaimon 3D táblaképek, szobrok és sokféle lakásdísz, használati tárgy született. Ezek gördülékeny elkészítésében sokat jelent, ha van egy tapasztalt alkotó, aki megmutatja azokat az apró mesterfogásokat, amelyek hosszú távon tudják biztosítani a sikerélményt.

Magabiztos alkotó, gazdag termékpaletta, sikeres megjelenés önálló kiállításokon, vásárokon…

Ha Te is erre vágysz, és nem szeretnél hosszú és keserű, veszteséges tanulóleckéket, mire végre rájössz magadtól is, … Keress bizalommal, és megbeszéljük miben tudok segíteni Neked, hogy a lehető leghamarabb eljuss egy olyan szintre a textilszobrászat és kiegészítő technikáiban, hogy otthon, magadban is sikerélményt nyújtson az alkotás.

Tar Ildikó, 06 20 3506050

Vásárlási szándékkal, előre megbeszélt időpontban tudom fogadni az érdeklődőket!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük