Többet ér, mint a tömegcikk! Alkoss saját kezeddel!

Tar Ildikó képzőművész tájképek, csendéletek, versek, fotók. Textilszobrászat magyar alapanyagokkal, ajándéktárgyak, szobrok, textilkövesítés, design. Tikotex workshop és online technikai bemutatók.

Többet ér, mint a tömegcikk! Alkoss saját kezeddel!

2022-ben Gyöngyösön is sokan megtanulták a textilszobrászat alapjait.

A TikoTex workshopokra Budapestről és még messzebbről is eljöttek az alkotni vágyók, akiknek tetszenek munkáim, és bátran elhiszik, hogy amit maguk, saját kezükkel készítenek, mindenképpen egyedi és különleges. A TikoTex textilszobrászat mellett sok, azt támogató technikát is alkalmaztunk műveinkhez (festészet, mix-média, dekupázs, repesztés, kövesítés…) A magyar alapanyagból készített kövesítő ragasztó és különböző saját készítésű paszták és gyurmák mellett mindig előkerült valami újdonság is. Legutóbb pld. saját kezünkkel alakítottunk ki gyönyörű, nagy szirmú gipszrózsákat, melyeket száradás után, majd az otthon készített díszdobozuk tetejére is ráapplikálhatnak a résztvevők. Boldog vagyok, hogy ebben a néhány hónapban sok új alkotóval sikerült megszerettetnem ezt a csodálatos 3D technikát! 🙂 Egy új látásmód, kitágult képzelőerő, sok kreatív gondolat felszabadulását elősegítve a Gyöngyös és környékén élő, kézművességre nyitott hölgyekben és urakban.

Nemzetközileg elismert képzőművészként 7. éve adom tovább a kreativitásra nyitott új alkotóknak, ország szerte több csoportot elindítva, a textilszobrászat TikoTex alapanyagokkal kibővített technikáját. Ezt hirdetik egyéni és csoportos kiállításaink is, azzal a céllal, hogy a tradicionális ajándéktárgyak mellett, egyre többen ismerjék és szeressék meg az ajándékozásra méltó alkotások ilyen formáját is.

Bízom benne, hogy a Gyöngyösön végbement munkám nyomán, a jövőben is sokan megkeresnek majd azzal a céllal, hogy az általam képviselt ízléses és aprólékosan kidolgozott, vagyis a TikoTex technika, textilkövesítés módját igyekezzenek elsajátítani a segítségemmel.

Ebben ONLINE bemutatófilmjeim is nagy segítséget nyújthatnak azoknak, akik nem tudnak személyesen felkeresni.

Szeretettel és készséges tájékoztatással várom az érdeklődőket telefonon, vagy üzenetben.

T: 06 20 3506050 E:tarildiko.65@gmail.com

Íme közös munkáinkból egy kis ízelítő azok számára, akik még csak tervezgetik, hogy szintén megpróbálják saját tehetségüket ebben roppant sok kreativitást és képzelőerőt megmozgató, egyszerűen megtanulható, mégis nagyon értékes, művészetterápiás technikában.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük